Microsoft Azure

Skal du gemme data på Microsoft Azure, eller har du brug for en infrastruktur i skyen, så er Microsoft Azure et godt valg, og vi står klar til at hjælpe.

Vi er eksperter i at designe dataløsning på Azure, uanset om I ønsker traditionelle Microsoft SQL servere, Azure SQL databaser, at bruge Big data teknologier eller nogle af de andre datateknologier der findes på Azure.

Har du brug for en hybridløsning med nogle data “i skyen” og andre hos dig selv, så kan en kombination af Microsoft produkter og Microsoft Azure også være en mulighed.

Nem opsætning!

I forhold til en traditionel infrastruktur, så er det let at komme igang, og du kan være i drift i løbet af ganske få timer.

Ingen binding

Du binder ikke en masse likviditet i hardware og softwarelicenser. Afregn pr. måned, og du kan lukke din konto uden ekstra omkostninger.

Skalér

Når der er travlhed på dine databaser eller andre services på Microsoft Azure, så skruer vi op for performance og vi skruer ned når der ikke er så travlt. Det sparer penge og vi gør det automatisk.

Eksempler på brug

Nedenfor kan du se nogle eksempler på hvad vores kunder får lavet på Microsoft Azure.

  • Hvorfor have sin egen Microsoft SQL Server, når man kan leje en på Azure. Lidt vedligeholdelse og månedlig afregning. Mulighed for sikkerhed og høj oppetid.
  • Kunder der ønsker en webløsning, hvor man bruger Azure Web apps og Azure SQL databaser.
  • Datawarehousing
  • Datakilde til en Microsoft PowerBI løsning (Analysis services).
  • Implementering af big data teknologier til analyser af ustrukturerede data.

Få styr på dine cloud baserede løsninger!