Privatlivspolitik

BRUG AF VORES SITES

(Dette dokument omhandler alle vores websites, www.soak.dk, www.sqlpowerhouse.com, portal.sqlpowerhouse.com og support@sqlpowerhouse.com, www.developer365.dk)

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredje part, der i varierende omfang kan omfatte:

  • Google Inc.
  • Facebook Inc.
  • Microsoft Inc.

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: [ info@soak.dk ]. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Soak A/S (Søren Agerbo A/S)
Foldegade 33
7100 Vejle
cvr. 31274486
info@wwwdeveloper365.azurewebsites.net

Developer365 ApS som databehandler

Soak A/S, cvr. 31274486 er at betragte som databehandler, og derfor er det vigtigt for os at informere dig om følgende:

  1. Vi passer på dine data, og data der er samlet ind om dig, bliver opbevaret sikkert og fortroligt, og vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i faciliteter med både fysisk og IT-mæssige adgangskontroller.
    Vi tester løbende vores sikkerhed, med nogle af markedetes bedste sikkerhedsprogrammer og eksperter.
    Vi kan ikke garanterer for trafik over internettet, og derfor kan der være en minimal risiko for datatyveri. Vores tilgang til data sker enten via en VPN forbindelse eller via https, når der tilgåes websites. Du afgiver derfor dine personlige oplysninger på eget ansvar.
  2. Vi kan dele dine opløsninger med leverandører og samarbejdspartnere, som bistår os i udførelsen af de services du måtte have købt hos os.
  3. Vi er forpligtiget til at dele eventuelle oplysninger med offentlige myndigheder som SKAT.
  4. Du har ret til at se hvad vi gemmer om dig, og er du uenig i disse har du ret til at få dem slettet eller berigtiget.
  5. Er du kunde hos os, og bruger du en af vores services, f.eks. portal.sqlpowerhouse,com, så har vi registreret dit navn, emailadresse og evt. telefon. Derudover har vi registreret dit tilhørsforhold til den organisation som du har købt en ydelse igennem.

Lad os snakke om dine muligheder...